WAT IS

URBN Village

Wij zijn URBN Village. Jongeren tussen de 14 en 24 jaar krijgen binnen URBN Village de mogelijkheid om te ontmoeten, ontdekken en te ontwikkelen. Zowel een fysieke plek als een movement die aansluit bij jongerencultuur, trends en hypes. De locatie als inspirerende omgeving waar co-creatie en kruisbestuiving het fundament zijn.

Voor jongeren een plek vol prikkels en mogelijkheden. Voor organisaties, merken en professionals een kans om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vorming van zowel deze generatie als de volgende.

MEET URBN VILLAGE

LET'S MEET

URBN is co-creatie & kruisbestuiving

Kunst & Cultuur, sport, jong ondernemerschap, ontmoeting en educatie zijn de hoofdpijlers, maar daaronder is er alle ruimte voor disciplines als fashion, gaming, charity, tech of politics. Er is zelfs een URBN Media team rond film, fotografie en schrijven. Geen vaste programma’s, maar een aanbod dat wordt vormgeven naar de vraag en behoefte van jongeren.

URBN Village is een plek waar je naartoe kunt komen wanneer je precies weet wat je wilt, maar juist ook wanneer je (nog) geen idee hebt. Naast alle activiteiten binnen de specifieke pijlers en disciplines is er ook ruimte voor meer algemene presentaties, masterclasses en workshops rond actuele thema’s.

LEREN & WERKEN BIJ URBN Village

Unieke ontwikkeling als teamsport

De URBN Academy is de leer- en werkomgeving van URBN Village. Als erkend leerbedrijf biedt de Academy plek aan studenten van verschillende opleidingen. Deze diversiteit zorgt voor kruisbestuiving en out-of-the-box mogelijkheden om studenten te prikkelen. Binnen de Academy is het team bezig om zich zowel professioneel als persoonlijk te onwikkelen. Als onderdeel van het team krijgen de studenten de vrijheid en verantwoordelijkheid om (eigen) projecten vorm te geven.

Naast de opleidingsgerelateerde skills wordt er binnen de Academy gewerkt aan bijvoorbeeld communcatieve- en didactische vaardigheden. Aanvullend zijn er intervisiemomenten, gezamenlijke lunches, masterclasses en workshops.

Meer lezen

JOuw passie, ons platform

Van slaapkamer naar droombaan

URBN X is de plek waar je, ongeacht de fase van professionalisering, ondersteuning kunt krijgen. Een platform om elkaar te inspireren en te versterken vanuit verschillende disciplines. Masterclasses, sessies en workshops zijn er voor aanvullende ontwikkeling. URBN X biedt een netwerk en zowel fysieke als online ruimte voor presentatie.

Meer lezen

kunst & cultuur onderwijs

Jongerencultuur in je school

URBN Village is als CJP-acceptant een unieke partner voor onderwijsinstellingen. Een cultureel aanbod op de school zelf is een optie, maar een cultuurdag of –activiteit op de URBN Village locatie is voor leerlingen een unieke ervaring.

Jonge professionals zorgen voor aansluiting bij de belevingswereld van jongeren. Het aanbod zal worden vormgegeven rond alles wat jongeren bezig houdt. URBN Village zorgt voor de organisatie. 

URBN op jouw school? Laten we samen iets tofs verzinnen, klik hier!

be URBN

Vacatures

Op dit moment zijn er geen specifieke vacatures, maar binnen het URBN Village team is altijd ruimte voor aanvulling!

Neem contact met ons op om te kletsen over de mogelijkheden.

Klik hier

Stichting URBN Village

URBN Village staat als stichting ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74302329


ZORG ERVOOR DAT JE ALTIJD UP TO DATE BLIJFT

Schrijf je hier in

© Copyright URBN Village. All rights reserved