Heb jij een goed idee, een vraag, of wil je gewoon even kletsen over URBN Village?

Laat het ons weten!

Zondag t/m Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag & Zaterdag 10:00 – 22:00 uur

Place to be: Agorahof 18, Lelystad

Telefoonnummer: +31 6 22616587
Mark Nieborg – mark@urbnvillage.nl
Jakob Stolk – jakob@urbnvillage.nl

PLACE TO BE

Waar is URBN Village?

URBN Village

Agorahof 18, Lelystad

Head Office

Zilverparkkade 21, Lelystad

Vragen?

info@urbnvillage.nl

FAQ

Wij hebben vast de meestgestelde vragen voor je verzameld. Mocht er toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn, vul dan het formulier hierboven nog even in.

Bij URBN Village kun je komen om te chillen, om anderen te ontmoeten of om vragen te stellen. Je kunt bezig met muziek en fashion of bijvoorbeeld gamen met vrienden. Er is een ‘professioneel’ gedeelte om te studeren of aan de slag te gaan met jouw plannen voor een tof project of eigen bedrijfje.

Er zijn regelmatig workshops en masterclasses. Jij kunt zelfs meedenken over hoe we dat gaan invullen! Daarnaast zijn er vanuit de verschillende onderdelen van URBN Village, zoals het Label en de Academy, vaak presentaties, expo’s, shows en battles waar jij bij kunt zijn.

Yes. Een lidmaatschap bij URBN Village kost €10,- per maand. Met dat geld zorgt URBN Village dat de plek èn de projecten tof en uitdagend blijven. Jouw lidmaatschap geeft je toegang tot alles binnen URBN Village.

Wanneer er voor een speciaal evenement iets extra’s betaald moeten worden, dan laten we dat altijd weten. Mocht het lastig zijn om €10,- per maand te betalen, dan kunnen we samen het Jeugdfonds Sport & Cultuur aanspreken via de gemeente.

Jazeker! Veel jongeren geven aan het prettig te vinden om hun eigen spullen mee te nemen. Natuurlijk kan dat. Denk bijvoorbeeld aan controllers voor het gamen of materialen om bezig te gaan in het atelier. Mocht jij thuis niets hebben, maar wil je bij URBN Village graag van alles proberen? Dan zorgen wij voor de spullen.

URBN Village is in principe voor alle jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Ben jij bijvoorbeeld 13 en wil je toch héél graag heen? Stuur ons even een berichtje! Mocht je ouder dan 24 zijn, dan kijken we natuurlijk ook wat mogelijk is.

Nee! Bij URBN Village geen alcohol of drugs. Klinkt misschien vanzelfsprekend, maar toch krijgen we de vraag nog regelmatig. Het meenemen van alcolhol of drugs is ook niet toegstaan.

Bij URBN Village kun je doen waar je zin in hebt. Natuurlijk in overleg met jongeren die hetzelfde willen, maar je hoeft je nergens voor in te schrijven. Het aanvullende aanbod, presentaties, workshops of masterclasses heeft soms een beperkt aantal plekken. Mocht dat het geval zijn, dan laten we dat weten. In dat geval is inschrijven wel nodig!

BLIJF UP TO DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in

© Copyright URBN Village. | Cookies | Disclaimer | Privacy |  Designed by BLZY.