URBN Academy

Op zoek naar
een stageplek?

De meest 
unieke
diverse
veelzijdige
 stageplek

Zoek jij een vette stageplek of een project om je (afstudeer)opdracht vorm te geven? URBN Village is voor jou dé plek!

Wij hebben voor jou een plek gereserveerd binnen de URBN Academy. Jij wordt onderdeel van een team van studenten die allemaal een andere opleiding volgen.

Een unieke samenstelling die zorgt voor uitdaging, prikkels en de mogelijkheid om dingen te leren die je op de opleiding nauwelijks tegen komt. Als team krijgen jullie de vrijheid èn de verantwoordelijkheid om eigen projecten vorm te geven.

Natuurlijk ontwikkel jij de skills die bij je opleiding horen, maar daarnaast krijg je de ruimte om bijvoorbeeld je communicatieve vaardigheden of je presentatietalent te upgraden.

Als onderdeel van de Academy heb je toegang tot presentaties, masterclasses en workshops rond verschillende onderwerpen en thema’s.

 

“URBN Village, een plek waar samen met jou naar professionalisme wordt gestreefd.”

- Shercinio Hellings, MEDIAVORMGEVER

Na het afronden van je stage of opdracht blijf je uiteraard welkom. Graag zelfs! Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen URBN Village actief te blijven.

Dat kan als coach, maar het zou bijvoorbeeld ook kunnen dat jij na de Academy bezig gaat met het opzetten van een eigen bedrijf. URBN Village kan jou de mogelijkheid bieden om met je creatieve plannen, onder onze vleugels, een fonds of een subsidie aan te spreken voor een kickstart van je business.

Enthousiast? …Terecht! Neem via de link hieronder contact met ons op. We zullen dan zo snel mogelijk met je in gesprek gaan om samen te kijken of de URBN Academy iets voor jou is.

© Copyright URBN Village. All rights reserved